Donderdag 5 november 20:00 Online vergadering Overbetuwe Overbelast

Er is veel nieuws over de plannen voor een railterminal bij Reeth en Valburg. Zo heeft het juridische team van Overbetuwe Overbelast een zienswijze ingediend. Een delegatie maakte kennis met gedeputeerde Christianne van der Wal en met de Overbetuwse wethouder Brigitte Faber-de Lange. En als klap op de vuurpijl bleek deze week bij de provincie dat de plannen tientallen miljoenen duurder worden. Reden genoeg om weer eens bij te praten. In de huidige omstandigheden doen we dat graag digitaal.

Daarom nodigen de bezorgde bewoners van Overbetuwe Overbelast iedereen uit om deel te nemen aan een online vergadering op donderdagavond 5 november om 20.00 uur. Wil je er bij zijn stuur ons dan een mail: overbetuweoverbelast@gmail.com. Dan ontvangt je later de link naar de vergadering.

Over Overbetuwe Overbelast

Als club van bezorgde bewoners verzet Overbetuwe Overbelast zich tegen de mogelijke komst van een dure, overbodige en overlast veroorzakende railterminal.

We zien u graag 5 november online. Tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *