Raadsleden Overbetuwe vragen provincie om afblazen RTG

Op 11 november, vlak voor de behandeling van de begroting vroegen raadsleden van PvdA Overbetuwe, D66 Overbetuwe en Burgerbelangen Overbetuwe in het ‘open podium’ van de Provincie om de Railterminal Gelderland af te blazen. Lees het verhaal in de Gelderlander. De tekst waarmee de Statenleden werden toegesproken vind je in dit bericht van PvdA Overbetuwe.

Overbetuwe Overbelast is erg blij met de steun van de raadsleden en waardeert de actie die zij vandaag hebben uitgevoerd! Vooral ook omdat hun argumenten kloppen! Een ook hun conclusie: Of beter nog: investeer in de samenleving en zie af van de plannen voor aanleg van een railterminal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
LinkedIn
Share