Informatieavonden alleen digitaal, Overbetuwe Overbelast vraagt uitstel termijn zienswijze

Op 13 en 14 oktober 2020 zou de Provincie Gelderland twee informatieavonden houden in Watergoed, waar je vragen kunt stellen over het inpassingsplan en de andere documenten die ter inzage liggen. Gezien de aangescherpte maatregelen tegen corona die op 28 september 2020 zijn afgekondigd, heeft de provincie besloten deze avonden digitaal te laten verlopen. Binnenkort vindt u daar op de website van de Provincie meer informatie over. De mensen die zich al hebben aangemeld voor de fysieke avonden, krijgen persoonlijk bericht van de Provincie Gelderland.

Overbetuwe Overbelast vindt het houden van alleen digitale informatieavonden over zo een belangrijk onderwerp volstrekt onvoldoende. We hebben de provincie dan ook via omgevingsmanager Jurgen Hell gevraagd om het proces voorlopig in de vriezer te zetten. Eerst moeten er normaal toegankelijke informatieavonden komen, ook voor niet digitaal-vaardige omwonenden en belangstellenden. Pas daarna kunnen wij een goede zienswijze indienen. Daarom hebben we gevraagd ook de termijn voor zienswijzen te verlengen tot na fysieke informatieavonden aan de omwonenden.

Bij de informatieavond over het RTG in december 2018
was Overbetuwe Overbelast present bij Watergoed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RSS
LinkedIn
Share