Periode zienswijze niet aangepast

De Informatieavonden over de Railterminal Gelderland kunnen alleen digitaal doorgaan. Wij vinden dat volstrekt onvoldoende en vroegen daarom om uitstel tot de avonden normaal gehouden kunnen worden. Maar de Provincie geeft geen krimp en gaat gewoon door, ook al zullen veel mensen nu niet goed geinformeerd kunnen worden. We ontvingen deze reactie:

Ook wij vinden het jammer dat we genoodzaakt zijn om de inloopbijeenkomsten te cancellen, als gevolg van de aanvullende COVID-19 maatregelen, Op dit moment is onbekend op welke termijn fysieke bijeenkomsten wel weer mogelijk zijn. Zoals we eerder (naar aanleiding van jouw vraag wanneer de bijeenkomsten in Watergoed niet door kunnen gaan) in onze mail van 17 september jl. hebben aangegeven, zorgen wij ervoor dat in plaats van de fysieke inloopbijeenkomsten, een aantal digitale bijeenkomsten worden georganiseerd. Binnen enkele dagen openen we hiervoor de aanmeldingsmogelijkheid.

Indien er geen behoefte is, of mogelijkheden zijn, om aan de digitale bijeenkomsten mee te doen, staan onze andere communicatiekanalen (e-mail, telefoon) open om vragen te beantwoorden over het project, de stukken die ter inzage liggen en/of het verloop van de procedures. Wij zien in het vervallen van de inloopbijeenkomsten helaas geen aanleiding om de zienswijzeperiode te verlengen tot het moment dat deze wel weer door kunnen gaan.

Teleurstellend, zoals vrijwel alle contacten met de Provincie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RSS
LinkedIn
Share