Nieuw inpassingsplan op 1 september 2020 vastgesteld

Op 1 september 2020 wordt het nieuwe Provinciaal Inpassingsplan van de Railterminal Gelderland vastgesteld door de provincie. Ook de Milieu Effect Rapportage (MER) komt dan beschikbaar. Vanaf dat moment kunnen we weer een nieuwe zienswijze voorbereiden en indienen. Op 22 september wordt het inpassingsplan besproken in de gemeenteraad van Overbetuwe.

Juridisch team van Overbetuwe Overbelast met Hans van der Heijden (Jurist, Elst), Berry Manneke (Valburg), Koos Nijssen (Reeth), Maarten Hermsen (Eimeren) en Ben Bloemendal (Advocaat, Nijmegen-Oosterhout)


Het juridische team van Overbetuwe Overbelast start in de eerste week van september met het opstellen van een zienswijze. Er zijn meerdere aanknopingspunten besproken waar we in de zienswijze op in zullen gaan. Bijvoorbeeld de veiligheid voor fietsers, de cumulatie van geluid voor omwonenden en de onveilige situatie op het kruispunt van de ontsluitingsweg met de Hoge Brugstraat en Reethsestraat.

Wil je ook mee doen met onze zienswijze? Dat kan, samen staan we sterker! Download het machtigingsformulier, scan het getekende formulier en stuur deze op naar overbetuweoverbelast@gmail.com. Hiermee kan onze advocaat ook namens jou een zienswijze indienen. Dit machtigen kost geen geld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
LinkedIn
Share