24 februari 20:00 – Politieke avond Dorpshuis Hemmen

Het dorpshuis in Hemmen viert zijn 40-jarig bestaan met een politieke avond op vrijdag 24 februari om 20:00 aan het Kerkplein 4 in Hemmen. Er staan twee onderwerpen op de agenda: De Railterminal Gelderland door Koos Nijssen van Overbetuwe Overbelast en het Overbetuwse landschap in 2040 door landschapsecoloog Henk van Ziel.

Dit zijn twee belangrijke onderwerpen die in de toekomst het landelijk beeld van Overbetuwe gaan bepalen. Belangstellenden en lokale en Provinciale politici zijn van harte welkom. Ook de dorpsraad Zetten/Hemmen en ‘Zicht op Zetten’ worden uitgenodigd.

Update 25 februari
Een interessante avond met een leuke discussie na afloop! Bedankt voor de organisatie Dorpshuis Hemmen en nogmaals gefeliciteerd met jullie jubileum!

Hier vind je de presentatie van Overbetuwe Overbelast van deze avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
LinkedIn
Share