TV Interview RN7: Eindelijk naar Raad van State op Railterminal te stoppen

Maandag 28 november is de rechtszaak die Overbetuwe Overbelast en de Gemeente Overbetuwe hebben aangespannen tegen de Provincie Gelderland. De rechter zal gaan besluiten of het inpassingsplan voor de Railterminal Gelderland goedgekeurd wordt. Als dat niet zo is kan de railterminal er niet komen.

Bekijk dit TV interview van onze lokale omroep @RN7 met Koos Nijssen van Overbetuwe Overbelast en Ard op de Weegh van Burgerbelangen Overbetuwe. Zij leggen uit waarom de Railterminal een slecht plan is. Slecht voor de leefbaarheid van de omgeving, geluidsoverlast, aantasting van het milieu en zonder de effecten die de provincie beoogd te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
LinkedIn
Share