Deskundigenverslag STAB beschikbaar

Overbetuwe Overbelast vroeg de Raad van State eerder om de plannen en rapporten voor de Railterminal Gelderland te laten toetsen door de Stichting Advisering Bestuursrechtspraak voor Milieu en Ruimtelijke Ordening, kortweg STAB. De rechter ging mee in die wens. Erg belangrijk om het speelveld tussen de provincie en de andere belanghebbenden bij de beoogde Railterminal gelijkwaardiger te maken.

Logo Stichting Advisering Bestuursrechtspraak voor Milieu en Ruimtelijke Ordening, kortweg STAB

Intussen hebben we bij Overbetuwe Overbelast de kans gehad het rapport van 163 pagina’s met nog 12 bijlagen te kunnen lezen.

We mochten het rapport nog voorzien van commentaar voordat het definitief wordt. De STAB zal dat commentaar nog beoordelen en verwerken en daarmee eventueel nog wijzigingen aan het rapport doorvoeren. Koos Nijssen heeft als een van de bezwaarmakers van Overbetuwe Overbelast zijn commentaar en suggesties voor aanpassing verwerkt in het rapport.

Eerder publiceerden wij het concept rapport van STAB op deze website. De functionaris gegevensbescherming van de STAB nam contact met ons op dat dit op basis van de AVG niet is toegestaan. Wij hebben het rapport daarom off-line gehaald. Mocht u een kopie van het rapport hebben gedownload dan verzoeken we u die kopie te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
LinkedIn
Share