Besloten vergadering gemeente Overbetuwe? Dacht het niet!

Overbetuwe Overbelast hoorde dat er op 13 juli om 18:00 een besloten vergadering zou zijn van de gemeenteraad Overbetuwe. Hier moet worden besloten of de raad wil doorzetten om het plan van de Railterminal Gelderland aan te vechten bij de Raad van State.

Wij vinden het onverteerbaar dat een vergadering over dat onderwerp besloten zou moeten zijn. We willen van alle partijen precies horen wat hun argumenten zijn, voor of tegen. We moeten immers bijna weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ze moeten met de billen bloot! Geen besloten vergaderingen.

We willen bovendien inspreken bij de vergadering om de raad even te herinneren aan wat van hun eigen eerdere standpunten. We hebben vast wat voorbereidingen getroffen voor het geval we niet worden toegelaten om in te spreken.

Dagblad de Gelderlander en Omroep Gelderland zijn er vanavond ook bij. Wil je ook dat de gemeenteraad besluit om het Railterminal plan aan te vechten bij de Raad van State? Kom dan van 17:30 tot 18:00 naar het gemeentehuis waar we de raadsleden verwelkomen voor hun vergadering. En denk er aan: Wel graag anderhalve meter afstand houden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RSS
LinkedIn
Share