Zienswijze RTG ingediend

Een flink aantal mensen heeft Overbetuwe Overbelast in 2019 gemachtigd om namens hen een zienswijze in te dienen. Vandaag is die zienswijze voor elk van de gemachtigden ingediend bij de Provincie Gelderland. Er is bovendien door de deurwaarder melding gemaakt van de indiening. Het werk hiervoor is verricht door advocaat Ben Bloemendaal uit Nijmegen-Oosterhout die Overbetuwe Overbelast ondersteunt vanuit Knegtmans Advocaten, het kantoor waar hij voor werkt. Hartelijk dank Ben!

Je kunt onze zienswijze hier downloaden om na te lezen


Naast het nieuwe inpassingsplan lagen nu nog 4 stukken ter inzage. Ook tegen die stukken zijn in onze zienswijze bezwaren opgenomen. De provincie zal nu met een nota van reactie komen op onze zienswijzen maar ook op zienswijzen van andere partijen zoals het Wijkplatform Elst Oost en de gemeente Overbetuwe. Alleen diegenen die een zienswijze hebben ingediend, kunnen later tegen de vaststelling van de besluiten beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wij verwachten dat dat nodig zal zijn. De provincie kent immers onze bezwaren maar heeft besloten toch haar eigen plan te trekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *