Gemeente Overbetuwe houdt fluwelen handschoenen aan

De gemeenteraad van Overbetuwe zegt dat ze de zienswijze tegen de Railterminal Gelderland die B&W had opgesteld gaat aanscherpen. Maar om de zienswijze kracht bij te zetten zou de gemeente moeten melden dat ze het plan bij de Raad van State laat toetsen als de zienswijze niet wordt ingewilligd. En die stap lijkt de gemeente niet te gaan zetten. We vinden dat raar. De provincie heeft uit de vorige zienswijze vrijwel niets meegenomen naar het nieuwe inpassingsplan. Ze negeert de gemeente, net als de omwonenden. Dus de fluwelen handschoenen waarmee de gemeente de provincie tot nu toe aanpakt moeten uit.

Lees hier het artikel dat de Gelderlander direct na de vergadering publiceerde.

Koos Nijssen sprak namens Overbetuwe Overbelast en Leefbaar Reeth in bij de vergadering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RSS
LinkedIn
Share